محصولات دریایی مثل ماهی و میگو بنا به طبیعتی که دارند ممکن است بر اثر شرایط جوی،دما،ارتفاع یا سایر شرایط نرمال،یا طول ترانزیت، دچار فساد و خرابی شوند.بر این اساس چنین کالاهایی شایسته ی توجه بیشتری هستند تا با شرایطی خوب به مقصد برسند.این محصولات قبل از بارگیری در هواپیما و بعد از تخلیه از هواپیما باید در شرایط مناسبی از لحاظ دما و نور نگهداری شوند.رعایت اصول بهداشتی در تمامی مراحل هندلینگ ماهی و میگو بسیار مهم و حیاتی می باشد. دمای مورد نیاز برای ماهی و میگوی تازه بین صفر تا 5 درجه سانتیگراد و برای ماهی و میگوی یخ زده باید زیر 12- درجه سانتیگراد باشد.برای ماهی ، میگو و دیگر فراورده های غذایی دریایی باید از کانتینرهای یخچال دار استفاده شود.
از آنجا که ماهی و میگو بار مرطوب تلقی می شود، بسته بندی آن از اهمیت بالایی برخوردار است و باید در ظروف ضد آب بارگیری شود.همچنین یخ معمولی مورد استفاده نیز باید در داخل ظرف ضد آب قرار داشته باشد.
شرکت حمل و نقل بین المللی اطلس کارگو با تکیه بر سالها تجربه در صادرات هوایی فراورده های دریایی آماده ی ارسال محصولات غذایی دریایی شما به اقصی نقاط جهان ، بخصوص کشورهای عربی حوزه خلیج فارس می باشد.
همچنین تشریفات گمرکی جهت صادرات ماهی و میگو و نیز امکان بسته بندی تخصصی به صورت استاندارد در سریعترین زمان ممکن انجام خواهد شد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت نرخ با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید